Kom och bo hos oss!


Vi har ett litet, personligt hotell med 5 dubbelrum. Vår lilla storlek gör din upplevelse hos oss personlig, ofta får vi höra att man får en “hemma hos-känsla” hos oss. Det tycker vi är härligt!

Vi har lagt upp olika hotellpaket med vår fina kvällsmeny inkluderat men ibland även med picknick, fika, bubbel och annat trevligt. Du kan även bara boka boende men tänk då på att det kan vara för sent att boka bord när du kommer då vi har väldigt begränsat med plats i vår restaurang. Läs noga när du bokar så att du vet vad du kan förvänta dig!

Hundrum
Ett av rummen, på nedanvåningen har vi gjort om till hundrum för våra gäster med väluppfostrad och snäll hund. Rummet har en egen ingång utifrån samt en trappa upp till dörren.
När det inte är uthyrt till gäster med hund, hyrs rummet ut “som vanligt” såvida du inte är allergisk mot hundar. Vänligen uppge isåfall detta när du gör din bokning!

Öppettider på vårt lilla hotell
Våra paket kan bokas fredag-lördag under oktober, november, december, februari, mars, april och maj. Är ni en större grupp öppnar vi gärna upp även andra dagar.
Under juni-september kan du boka hos oss måndag-lördag (söndag kväll håller vi stängt).

Övernattning med vandring och picknick
Självklart kan man boka vandringspaket här hos oss. Vi ligger bara 200 meter från Skåneleden och fantastisk natur ligger runt om husknuten, med andra ord som gjort för att ge sig ut och uppleva den!
Välj om du vill boka ett vandringspaket som utgår härifrån eller om du vill ge dig ut på Foodievandring i vårt samarbete med Drakamöllans gårdshotell och Kastanjelund i Yngsjö (läs mer om vårt Foodievandringspaket här).
Oavsett vilket vandringspaket du vill boka, bokas det genom personlig kontakt genom att skicka ett mail till info(at)tastecelebration.com eller genom att ringa 0708-153955 så hjälper vi dig gärna vidare!

Övernattning med matlagningskurs
Vill du kombinera din vistelse med en matlagningskurs? Det går! Läs mer om det här.

Tillgänglighet
Tyvärr är inte våra hotellrum handikappanpassade.


Bokningsvillkor
Vi vill gärna informera dig om vilka regler som gäller då du bokar och/eller bor på Tastecelebration Residence.

Beställning och bekräftelse
All betalning på Tastecelebration Residence sker via kortbetalning eller swish.
Minimiålder för att boka hotellrum är 18 år.

Beställning och bekräftelse
En beställning är bindande i och med att den har bekräftats. Detta kan ske muntligen eller skriftligen, t.ex. via e-post. Ni och hotellet har därmed träffat ett avtal. Viss möjlighet till avbeställning finns dock – se avsnitt ”Avbeställning och utebliven ankomst

Ankomst och avresa
Hotellrummet står till ert förfogande från kl. 15.00 ankomstdagen.
Avresedagen måste ni lämna rummet senast kl. 11.00.

Sen ankomst
Rummet är reserverat för ankomst till senast kl. 21.00. Räknar ni med att komma senare, måste ni meddela hotellet på förhand.

Avbeställning och utebliven ankomst, följande regler gäller:
Avbeställning ska ske senast kl. 18.00 dagen före ankomst. Uteblir ni utan avbeställning eller avbeställer senare än kl. 18.00 så måste ni betala för ett dygn.
Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av er bokning blir ni ersättningsskyldig för dessa.

Avresa före den avtalade tidens utgång
Har ni beställt för en bestämd tidsperiod men avreser före denna tids utgång får ni betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet betalar du alltså för ytterligare ett dygn.Proudly powered by WordPress