Foodievandring


Gillar du mat och natur? Då har vi det perfekta paketet för dig. Ett riktigt njutningspaket!

45 kilometers lagom utmanande vandring längs Skåneleden genom skogar och dalar, hedar och en oändlig sandstrand

För er som älskar att vandra men också att njuta av spännande mat erbjuder tre kända matdestinationer i Sydöstra Skåne: Kastanjelund, Drakamöllan Gårdshotell och Tastecelebration Residence, en alldeles speciell upplevelse. Med Skåneleden som utgångspunkt har vi skapat ett vandringspaket där en storslagen naturupplevelse inramar spännande matupplevelser. Med på vandringen får ni en härlig matsäck. Bagaget väntar på er när ni kommer fram. På kvällen njuter ni av en spännande meny innan ni vilar ut i sköna sängar. 

Långa vandringen

I vår långa vandring som rymmer allt från skog till hav ingår tre övernattningar. Beroende på hur ni väljer att vandra kan det bli allt från drygt 30 kilometer till 45. Vi hjälper er gärna med en bra plan. Om det skulle behövas, ser vi till att ordna transport tillbaka till utgångspunkten. 

Paketet inkluderar tre dagar matsäck, bagagetransport, övernattningar med eftermiddagskaffe vid ankomst och en spännande meny på kvällarna. Efter middagen väntar en skön natts sömn i dubbelrum innan det är dags att fylla på energidepåerna med en stor frukost.

Pris per person Skr 7 950:- för hela paketet så som ovan beskrivet.
För enkelrum tillkommer Skr 400:- per natt.
Kostnad för dryck utöver bordsvatten tillkommer. 

Kortare vandringen

Ni är mycket välkomna att skapa ett eget paket. För att det skall räknas som en Foodievandring krävs två övernattningar.
Ni har alla olika förutsättningar och önskemål. Här är valmöjligheterna många. Älskar ni havet är Kastanjelund det perfekta stället att börja eller sluta vandringen på. Älskar ni lummig bokskog, vattenfall och utsikten från Brösarps backat är Tastecelebration Residence ett måste. Drakamöllan med sina unika hedar och sandstäpp är en knutpunkt mitt emellan. 

Kom gärna med ett förslag på hur ni skulle vilja vandra så undersöker vi tillgängligheten.   

Paketet inkluderar matsäck två dagar, bagagetransport, två övernattningar med eftermiddagskaffe vid ankomst och en spännande meny på kvällarna. Efter middagen väntar en skön natts sömn i dubbelrum innan det är dags att fylla på energidepåerna med en stor frukost.

Pris per person i dubbelrum Skr 5 300:-. för hela paketet så som ovan beskrivet.
För enkelrum tillkommer Skr 400:- per natt.
Kostnad för dryck utöver bordsvatten tillkommer. 

Vår mat

På Kastanjelund och Drakamöllan bjuds mycket grönt men också kött, fisk och fågel.  Ingen fast meny utan varje dag inspireras köket av det allra bästa som säsongen erbjuder.

På Tastecelebration Residence har en av Österlens just nu mest omtalade matentreprenörer Isabel Brummer skapat en spännande krog med fokus på växtbaserad mat baserat på säsong.

Mer om Skåneleden

Här kan ni läsa mer om Skåneleden och vilka naturupplevelser den här sträckningen av Skåneleden bjuder på.
Skåneleden länk

För att boka detta paket hör du av dig via mail info(at)Tastecelebration.com eller via telefon 0708-153955 (eller något av de andra deltagande företagen). Vi kontrollerar då tillgängligheten på de olika ställena och planerar för er vistelse. Varmt välkomna till oss och fin upplevelse!