Vår restaurang


Just nu håller vi lite stängt för att renovering och spännande förändringar.
Vi öppnar igen den 1e mars i vår Smakbutik och för vår kvällsmeny. Under lågsäsongen har vi öppet fredag-söndag. Se respektive tider för Smakbutik och restaurang. Vårt gårdshotell har öppet samma dagar som restaurangen.

OBS! Lördagen den 2/3 och den 9/3 är reserverade för matlagningskurser, restaurangen håller då stängt från kl 15 och hela kvällen.

Under vintern och våren har vi också härliga matlagningskurser att komma på, läs mer om dem här och anmäl dig!

Påsk 2024
Vi kommer naturligtvis ha en fin påskmeny i år. Vi serverar den skärtorsdag, långfredag, påskafton och påskdagen 28-31/3. Glöm inte att boka bord!

Matrundan 2024
Matrundan går av stapeln under Kristihimmelfärdshelgen 9-12 maj. Naturligtvis har vi en riktigt säsongsbaserad meny. Glöm inte att boka bord!

Middag och fika hos oss
Det går fint att boka bord och rum dygnet runt via vårt online bokningsystem. Du hittar länken till bokning av bord här
Till kvällen måste du alltid boka innan.

Förutom vår trerättersmeny som vi serverar kvällstid har vi även lite blandat sött bakat och naturligtvis härligt baristakaffe av olika slag över dagen.

Scones med söta tillbehör
Läs mer om det här


Allergier
Har du någon allergi som vi bör ta hänsyn till när du kommer som gäst? Meddela när du gör din bokning, vi gör vårt bästa för att du ska få en fin upplevelse hos oss.
I vår mat förekommer lök av olika slag, gluten, soja, baljväxter samt svamp.

Växtbaserat
All vår mat vi serverar är helt växtbaserad.
De flesta gäster som kommer till oss är dock varken vegetarianer eller veganer utan helt ”vanliga människor” som uppskattar god mat. Precis som vi vill ha det. Oavsett vad du äter de andra dagarna, tror vi att du kommer att uppskatta vårt kök. Nyfikenhet på kul mat hjälper dock😉
För våra hotellgäster har vi dessutom lagt till eko-ägg, filmjölk/yoghurt, komjölk samt komjölks-ost till den övriga frukosten.

Smakbutik öppettider
Läs mer om våra öppettider här
Ps! Kommer du som gäst på kvällen till vår restaurang öppnar vi alltid vår Smakbutik för dig.