Öppettider


I huset har vi dessutom en härlig bar med gott baristakaffe och möjlighet till enklare drinkar, bubbel, öl och vin.

Allergier
Har du någon allergi som vi bör ta hänsyn till när du kommer som gäst? Meddela när du gör din bokning, vi gör vårt bästa för att du ska få en fin upplevelse hos oss.
I vår kvällsmeny ingår lök av olika slag, baljväxter, soja och gluten.

Växtbaserat
All vår mat vi serverar är växtbaserad.
De flesta gäster som kommer till oss är dock varken vegetarianer eller veganer utan helt vanliga människor som uppskattar god mat. Precis som vi vill ha det. Oavsett vad du äter de andra dagarna, tror vi att du kommer att uppskatta vårt kök. Nyfikenhet på kul mat hjälper dock😉
För våra hotellgäster har vi dessutom lagt till eko-ägg, filmjölk/yoghurt, komjölk samt komjölks-ost till den övriga frukosten.

Vår adress är Jägmästarbostaden 101, Andrarum. Vi ligger ca 9 km utanför Brösarp.
Lättaste sättet att hitta hit, är att slå in Tastecelebration Residence i Google maps eller annan GPS.

  • Snälla och kopplade hundar är välkomna in i restaurangen när matte och husse vill äta. Ta gärna med er en varm filt för vovven att ligga på, det kan bli kallt på golvet.
  • Vi har ett hundrum tillgängligt på vårt lilla gårdshotell på nedanvåningen med egen ingång (Obs! Med trappa upp till ytterdörren)
  • Hundar får inte komma med in i Smakbutiken.
  • Det går fint att komma in med rullstol hos oss på restaurangen. Vi har ramp, möjlighet att öppna upp dörrarna brett samt handikappanpassad toalett.
    Tyvärr är vårt hotell inte handikappanpassat.