Öppettider


Just nu håller vi lite stängt för att renovering och spännande förändringar.
Vi öppnar igen den 1e mars i vår Smakbutik och för vår kvällsmeny. Under lågsäsongen har vi öppet fredag-söndag. Se respektive tider för Smakbutik och restaurang. Vårt gårdshotell har öppet samma dagar som restaurangen.

OBS! Lördagen den 2/3 och den 9/3 är reserverade för matlagningskurser, restaurangen håller då stängt från kl 15 och hela kvällen.

Under vintern och våren har vi också härliga matlagningskurser att komma på, läs mer om dem här och anmäl dig!


Det går fint att boka bord och rum dygnet runt via vårt online bokningsystem. Du hittar länken till bokning av bord till höger överst på sidan på länken “Boka bord här”

Påsk 2024
Vi kommer naturligtvis ha en fin påskmeny i år. Vi serverar den skärtorsdag, långfredag, påskafton och påskdagen 28-31/3. Glöm inte att boka bord!

Matrundan 2024
Matrundan går av stapeln under Kristihimmelfärdshelgen 9-12 maj. Naturligtvis har vi en riktigt säsongsbaserad meny. Glöm inte att boka bord!

Scones med söta tillbehör
Läs mer om det här

I huset har vi dessutom en härlig bar med gott baristakaffe och möjlighet till enklare drinkar, bubbel, öl och vin.

Allergier
Har du någon allergi som vi bör ta hänsyn till när du kommer som gäst? Meddela när du gör din bokning, vi gör vårt bästa för att du ska få en fin upplevelse hos oss.
I vår kvällsmeny ingår lök av olika slag, baljväxter, soja och gluten.

Växtbaserat
All vår mat vi serverar är växtbaserad.
De flesta gäster som kommer till oss är dock varken vegetarianer eller veganer utan helt vanliga människor som uppskattar god mat. Precis som vi vill ha det. Oavsett vad du äter de andra dagarna, tror vi att du kommer att uppskatta vårt kök. Nyfikenhet på kul mat hjälper dock😉
För våra hotellgäster har vi dessutom lagt till eko-ägg, filmjölk/yoghurt, komjölk samt komjölks-ost till den övriga frukosten.

Vår adress är Jägmästarbostaden 101, Andrarum. Vi ligger ca 9 km utanför Brösarp.
Lättaste sättet att hitta hit, är att slå in Tastecelebration Residence i Google maps eller annan GPS.

  • Snälla och kopplade hundar är välkomna in i restaurangen när matte och husse vill äta. Vi har vår lilla matsal avsedd för er som tar med hund. Ta gärna med er en varm filt för vovven att ligga på, det kan bli kallt på golvet.
  • Vi har ett hundrum tillgängligt på vårt lilla gårdshotell på nedanvåningen.
  • Hundar får inte komma med in i Smakbutiken.
  • Det går fint att komma in med rullstol hos oss på restaurangen. Vi har ramp, möjlighet att öppna upp dörrarna brett samt handikappanpassad toalett.
    Tyvärr är vårt hotell inte handikappanpassat.