Kom på hotellfrukost!


De dagar vi serverar vår hotellfrukost till våra hotellgäster, är det också möjligt för dig som inte bor här, att komma.
Njut en härlig frukost med nybakat bröd med härliga toppings, gröt och yoghurt med goda tillbehör, frukt, olika drycker och ägg eller scrambled tofu. Mest troligen kommer du också att märka av att vi har lite holländska inslag på vår frukost också samtidigt som vi gärna arbetar med lokala ingredienser.

Oavsett du föredrar vegetariskt eller veganskt (eller bara är nyfiken på vår goda frukost) kan du njuta hos oss. Som bonus till din frukost får du dessutom en fantastisk utsikt och en lugn start på dagen.
Varje bord serveras en egen påläggsbricka med bröd medan fil och gröt med toppings serveras på buffé. Glöm trängsel och stress och ta ett bord där du vill sitta inomhus eller utomhus.
Det mesta på vår frukost är gjort på plats, samma morgon eller till och med a la minute.

Självklart kan du beställa in en god cappuccino eller espresso om du skulle vilja ha det till din favoritfrukost. Dessutom har vi ett stort utbud av våra lösteer från vår Smakbutik att välja av till frukost.

Tänk på att du måste boka dina plats till vår hotellfrukost dagen innan så att vi har bakat tillräckligt med bröd för dig också. Boka genom att ringa oss på telefon 0708-153955 eller skicka ett mail till info(at)Tastecelebration.com

Vår hotellfrukost kostar 225 kr per person. Du beställer vårt baristakaffe efter eget huvud och betalar därefter.

Under sommaren serverar vi vår hotellfrukost onsdag-söndag från kl 8-10.00.
Vår frukost är bäst för vuxna för att få behålla det magiska lugnet som finns här på Tastecelebration Residence.
Det är begränsat med platser till vår frukost så boka gärna i god tid.

Glöm inte att anmäla eventuella allergier i förväg innan du kommer. Vi har möjligheter att göra både frukosten både utan gluten, laktos och nötter om vi bara vet om det i förväg.
Observera att jordnötter förekommer på frukosten!